

FLORIA CUP 2015 - Timetable

DATE & TIME	AGENDA		TASK
SALE OF THE L		1	
		1	Upon registration each contestant will be required to ballot for their allocation of competition booth
May27th.2015 (Wednesday)	Registration & Balloting	2	All props or structures will be allowed to be moved into the allocated competition booth accordingly
10:00 – 16:00	Set up (6 hours)	3	Set up and wall panel setting with One assistant and the Official Contractors ONLY
May28th. 2015	Check In	1	Confirm competition identification @ Pavilion Contest Zone
12:00 - 12:15	(15mins)	2	Material inspection
(Thursday)	Briefing & Inspection	3	The Rules & Regulations of the individual categories will be briefed
12:15 - 12:30	(15 mins)		by the Head Jury before competition begins
May28th. 2015	Preparation with	4	Assistant is allowed to assist in delivering structure & placing
12:30 - 12:45	ONE assistant		materials into booth ONLY
	(15 mins)	1	Work in progress - for Assignment 1
(Thursday)	Assignment 1	2	An official timekeeper will announce the time remaining
12:45 - 14:45	(120 mins)	3	Competition Ends
	Short Break		
14:45 – 15:00	(15 mins)		Competition site clearance
May28th. 2015	Assignment 2	1	Work in progress – Assignment 2 - Designer's Choice
15:00 – 16:00	Designer's Choice	2	An official timekeeper will announce the time remaining
(Thursday)	(60 mins)	3	Competition Ends
16:00 – 16:15	Short Break		·
	(15 mins)		Competition site clearance
May28th. 2015	Assignment 3	1	The theme of the Surprise Package will be announced
16:15 -16:30	Briefing & inspection	2	Surprise package materials will be provided and placed at the
(Thursday)	(10 mins)		individual booth
16:30 – 17:15	Assignment 3	1	Work in progress – Assignment 3 – Surprise Package
(Thursday)	Surprise package	2	An official timekeeper will announce the time remaining
	(45mins)	3	Competition Ends
		1	Refresh & final touch all competition pieces before check out
	Refreshing		competition booth.
May28th. 2015	(15 mins)	2	Competition officer will direct all contestants out of the
17:25 - 17:40	Competition Ends		competition zone
		3	Competition site clearance
May28th. 2015	Creative Award Judging	1	Official Photographers & Jury for Creative Award Judging
(Thursday)	(120 mins)	2	Contestants WILL NOT BE ALLOWEDTO RE-ENTER their booths
17:45 - 19:45			during Photography judging
May 29th. 2015	JUDGING REVIEW		
(Friday)			Pavilion closed to ALL (except to authorized personnel)
09:00 - 17: 00			Judging in Progress - All Categories
03.00 - 17.00	<u> </u>		